Gevelinspectie App

cropped-Gevelinspectie.jpg

De meeste Omgevingsdiensten kennen het probleem:
na overdracht van gegevens van gemeenten en milieudiensten naar systemen van de Omgevingsdienst, zijn van veel locaties de gegevens niet meer beschikbaar. Of de gegevens van bepaalde bedrijventerreinen zijn sterk verouderd.

Met de Gevel App van Vinx kunnen op een effectieve manier ontbrekende gegevens worden aangevuld en verouderde gegevens geactualiseerd. Een koppeling met de BAG zorgt er voor dat de adressen volgens de officiële notatie worden vastgelegd. Per locatie ziet de medewerker welke gegevens bekend zijn. Onjuiste gegevens kunnen worden aangepast en ontbrekende gegevens aangevuld. Ook voor nog onbekende locaties kunnen gegevens worden vastgelegd.

Automatisch zijn alle gegevens daarna in een portal beschikbaar voor de administratie, waarbij direct duidelijk is welke gegevens gemuteerd moeten worden. Automatische verwerking in het eigen VTH- of zaaksysteem is ook mogelijk, als het systeem daartoe de mogelijkheden biedt.

De Gevel App kan daarnaast ook gecombineerd worden met het uitvoeren van de reguliere controles! Inmiddels is RUD Noord-Holland Noord u voorgegaan, zij hebben met succes onze App in gebruik genomen. Dennis Buschman vertelt u hier graag meer over: 06 – 175 03 775.